KEITETÄÄNKÖ SUMPIT JA OTETAAN VELOITUKSETON IDEAHETKI?

Veloitukseton ideahetki on kartoitusta palvelun tarpeestasi ja tutustumista. Tavataan etäyhteydellä Google Meetillä tai WhatsApp videopuhelulla. Ajanvaraus onnistuu myös iltaisin sekä viikonloppuisin.

OTA YHTEYTTÄ JA ILMOITA HALUSTASI VARATA AIKA

Ilmoita toivomasi ajankohta (päivämäärä*). Voit myös laittaa ajatuksia palvelun tarpeesta sekä kuvan etukäteen ajatellusta kohteesta. Soitan sinulle takaisin ja vahvistetaan yhteinen aika. 

Olen tavoitettavissa myös puhelimitse. Jos en pysty vastaamaan puhelimeen, soitan takaisin mahdollisimman pian. 

Puhelin +358 (0)50 374 9311 / Riikka 


Varausehdot

Asiakkaalle varataan aina ensin aika veloituksettomaan ideahetkeen. Veloitukseton ideahetki ei velvoita asiakasta palvelun ostoon. Palvelun tarpeesta sekä palvelun varauksesta sovitaan yhteisesti sekä palvelun hinta määräytyy sovitun palvelun mukaan. Palvelujen hinnat löytyvät Kolme palvelua -osiosta. Palvelun ajankohta sekä tapaamismuoto vahvistetaan molemmin puolin sähköpostitse, joka sitoo osapuolet palvelun toteutumiseen. Asiakkaan sekä palvelun tarjoajan tulee ilmoittaa mahdollisista muutoksista, joka tullaan vahvistamaan molemmin puolin sähköpostitse. Näin sovittu varaus palvelun ajankohdasta raukeaa.

Palveluehdot

Palvelun tapaaminen tapahtuu etäyhteydellä Google Meetillä tai vaihtoehtoisesti WhatsApp videopuhelulla sovittuna ajankohtana. Palvelun aikana tuotettava materiaali tuotetaan sähköisesti asiakkaalle ja lähetetään asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tuotettavat materiaalit määräytyvät ostetun palvelun mukaan.

Maksuehdot

Asiakkaalle lähetetään lasku palvelusta erikseen palveluprosessin jälkeen sähköpostilaskulla, verkkolaskulla tai paperilaskulla. Noudatamme yleisesti käytettyjä maksuehtoja sekä määrättyjä laskun viivästyskorko-säädöksiä.

Tietosuoja

Noudatamme EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Kaikkia asiakkaan antamia tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja ei välitetä kolmansille osapuolille. Tallennettavat tiedot ovat vain ne henkilötiedot, jotka asiakas antaa yhteydenottolomakkeiden, sähköposti- ja puhelinkeskustelujen kautta sekä tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot ja laskutustiedot. Etätapaamisen aikana asiakkaasta tallentuu vain oleellinen tieto liittyen ostettavaan palveluun. Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa tietonsa ja vaatia mahdollisesti virheellistä tai puutteellista tiedon korjaamista. Kotoillen voi pyytää tällöin henkilön todistamaan henkilöllisyytensä. Kotoillen käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi.

PERUSTIEDOT YRITYKSESTÄ

kotoillen.fi | kotoillen@kotoillen.fi | puhelin +358 (0)50 374 9311 | Lappeenranta | Y-tunnus 1851308-2